Εστιατόρα και Μπαρ

Οι εγκαταστάσεις εστιατορίου στο Ξενοδοχείο Panorama είναι εξαιρετικές αφού οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να απολαύσουν γεύσεις από το Διεθνές Εστιατόριο του ξενοδοχείου, την Κρητική Ταβέρνα γνωστή για τα δημιουργικά ελληνικά πιάτα της ή το εξαιρετικά δημοφιλές μπαρ της πισίνας και το καφέ στο λόμπι.

Almira Pool Bar

Το Almira Pool Bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από γεύματα και γλυκά δίπλα στον κεντρικό χώρο της πισίνας. Ο χώρος αυτός αποτελεί το τέλειο περιβάλλον για δείπνο γάμου ή γαμήλια δεξίωση.
Περισσοτερα

Panoramic Bar

Ιδανικό για καφέ, ποτό πριν τον δείπνο ή ένα τελευταίο βραδινό ποτό, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στην Μεσόγειο από τον βεράντα του μπαρ.
Περισσοτερα

Panorama Blue Lounge

Οι επισκέπτες που διαμένουν στην πτέρυγα Panorama Blue μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Executive lounge για αναψυκτικά, ζεστά ροφήματα και γλυκά.
Περισσοτερα

Εστιατόριο Symposium

Το εστιατόριο Symposium είναι το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ο κύριος χώρος για πρωινό και δείπνο. Με υπέροχη θέα στον κόλπο και στα Χανιά, το εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και κρύα και ζεστά πιάτα.
Περισσοτερα

Nissi Beach Bar

To Nissi Beach Bar βρίσκεται στον κήπο του παραλιακού σπιτιού του ξενοδοχείου στον απέναντι δρόμο.
Περισσοτερα